Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

Skalica podpísala ročný kontrakt s útočníkom Jabrockým

Jaroslav Jabrocký strieľa spoza Tomáša Brňáka (vľavo) počas zápasu 23. kola hokejovej Tipsport extraligy medzi HK Poprad - ŠHK 37 Piešťany 23. novembra 2012 v Poprade. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Skúsený krídelník v minulosti obliekal dresy Popradu, Žiliny, Martina a Banskej Bystrice, pôsobil aj v druhých najvyšších súťažiach v Česku a Švédsku.

Skalica 4. augusta (TASR) - Novou posilou extraligového klubu HK 36 Skalica sa stal útočník Jaroslav Jabrocký. Tridsaťštyriročný útočník podpísal s novým zamestnávateľom ročnú zmluvu. Informáciu priniesla oficiálna stránka klubu.

"Mojim osobným cieľom je, aby som bol celú sezónu zdravý a aby som pomohol mužstvu svojimi výkonmi na ľade. Mení sa tu komplet celé mužstvo, zostalo len zopár hráčov. Ďalšie príchody sú stále v štádiu riešenia. Ja som tu dnes prvý deň, musím sa zorientovať, no pevne verím, že sezóna nebude vyslovene zlá. Skalica má svoju tradíciu, nemôže sa predsa len tak hazardovať s jej menom," povedal pre klubový web Jabrocký.

Skúsený krídelník v minulosti obliekal dresy Popradu, Žiliny, Martina a Banskej Bystrice, pôsobil aj v druhých najvyšších súťažiach v Česku a Švédsku a dve sezóny odohral v nižšej zámorskej súťaži CHL. V uplynulej sezóne hral za Poprad a kazašský tím Sarjarka Karaganda, ktorý pôsobí v druhej najvyššej ruskej súťaži VHL.