Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Import

George Clooney so snúbenicou pricestovali do Benátok na svoju svadbu

Americký herec George Clooney Foto: TASR/AP Photo/Carolyn Kaster
Americký herec George Clooney a jeho snúbenica britská právnička libanonského pôvodu Amal Alamudddinová pózujú novinárom počas príchodu do Benátok v piatok 26. septembra 2014. Dvojica sa tento víkend v Benátkach zosobáši. Foto: TASR/AP

Skupinka fotoreportérov zaznamenala príjazd páru k terminálu Tronchetto, kde ich vyzdvihol Clooneyho stály vodič vodného taxíka a dopravil ich do luxusného hotela Cipriani.



Miláno 25. septembra (TASR) - Hollywoodsky herec George Clooney (53) a jeho snúbenica, britská právnička libanonského pôvodu Amal Alamuddinová (36) pricestovali dnes do Benátok, kde budú mať svadbu, informovala tlačová agentúra Associated Press.

Skupinka fotoreportérov zaznamenala príjazd páru k terminálu Tronchetto, kde ich vyzdvihol Clooneyho stály vodič vodného taxíka a dopravil ich do luxusného hotela Cipriani. Snúbencov sprevádzala Cindy Crawfordová s manželom. Na svadbu však do Benátok pricestovali už viaceré celebrity, napríklad herci Matt Damon a Miguel Ferrer.



Snúbenci nezverejnili podrobnosti svojich svadobných osláv, hoci mestský úrad oznámil, že v pondelok bude pre svadbu Clooneyho uzavretá časť centra Benátok pozdĺž slávneho Canal Grande.

V médiách sa objavili úvahy, že pár by mohol mať dva svadobné obrady - prvý v sobotu a civilný sobáš v pondelok.

Fotogaléria k článku