Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Import

Deň otvorených dverí v krajine Rozprávkovo

Deň otvorených dverí Foto: Mgr. Ľubomíra Halušková

Prváci ZŠ P. Kellnera Hostinského z Rimavskej Soboty sa v utorok 29. mája spolu so svojimi rodičmi vydali do krajiny Rozprávkovo.

Rimavská Sobota 7. júna (TASR) - Dievčatá z 1.A Minnie-Mickey triedy sa premenili na princezné, chlapci na kráľovských trubačov a pani učiteľka na kráľovnú. V krásnych kostýmoch privítali všetkých rodičov. Pani učiteľka Sivoková zabubnovala na bubienku a privítala všetkých prítomných. Princezničky a trubači uvítali rodičov peknou pesničkou.
„Poštárik“ predstavil deti, ktoré prečítali „telegramy“ pre mamičky. Keďže dievčatá boli krásne princezné, predstavili sa malou módnou prehliadkou. Program ukončili kráľovským pochodom trubačov a pekným tancom princezien. Druhú hodinu opäť otvorila pani učiteľka. Cez dataprojektor si zopakovali učivo slovenského jazyka a matematiky. Tretia hodina sa začala hrou, ktorá bola zameraná na čítanie s porozumením. Na poslednej vyučovacej hodine deti spoločne s rodičmi vyrábali zázračnú kvetinu. V závere dňa obdarovali deti rodičov darčekmi. Mamičky si odniesli pekné poháre s fotorámikmi detí, ockovia dostali certifikáty najlepších otcov.
Spokojní rodičia a usmiate deti svedčili o tom, že deň otvorených dverí sa vydaril.

Mgr. Ľubomíra Halušková, ZŠ P.Kellnera Hostinského, Rimavská Sobota