Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Import

Skupina Medial Banana predstavuje nový singel a videoklip Bumerang

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

K najnovšiemu singlu Bumerang nakrútila kapela aj videoklip z dielne video tvorcu Lukáša Pulíka, tvoriaceho pod pseudonymom Lupic.

Bratislava 2. mája (TASR) - Medial Banana, nezameniteľná slovenská hudobná skupina, zverejnila svoj nový singel a videoklip s názvom Bumerang. Chytľavý hit patrí k najobľúbenejším skladbám na práve prebiehajúcej klubovej tour k albumu More času, ktorý kapela vydala začiatkom marca tohto roka. S novou nahrávkou obehli Medial Banana už osem slovenských miest a v piatok 3. mája zahrajú na Bratislavskom majálese na Tyršovom nábreží. TASR informoval PR manažér Sveťo Moravčík.

K najnovšiemu singlu Bumerang nakrútila kapela aj videoklip z dielne video tvorcu Lukáša Pulíka, tvoriaceho pod pseudonymom Lupic. Zábery do videa vznikali popri fotení obalu aktuálneho albumu More času, ktorý už čoskoro vychádza aj na vinyle. Ďalší klip vytvorí kapela aj počas koncertov. Na Majálese v Bratislave vyzve publikum, aby sa zapojilo do tvorby ich pripravovaného videoklipu, osloví všetkých účastníkov, aby točili svoje vlastné zábery, ktoré neskôr Medial Banana zozbiera a zostrihá.

Fanúšikovia skupiny sa môžu tešiť aj na koncertmi nabité leto. Medzi tohtoročnými zástavkami nebudú chýbať festivaly Uprising, Grape, Atmosféra, Žákovic, Skaly, Cibula či Sitno Blues. Kapela sa tentoraz pozrie aj do Nemecka, kde vystúpia na Internationales Donaufeste.