Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Import

Lost Angels – príbeh pokračuje

Foto:

Juraj Švancár a Miroslav Sloboda sú dvaja mladí ľudia, ktorých sen vytvoriť úspešný seriál vysielaný výlučne na internete, začína nadobúdať reálnu podobu

Bratislava 28. júla (TASR) - Celý projekt je založený na spolupráci mladých a šikovných ľudí, ktorí práve touto cestou môžu Slovensku ponúknuť talent, o ktorom zatiaľ nikto nevie. Začínajúci herci, speváci, či kapely, všetci budú mať možnosť zúčastniť sa výberov. Kastingy do nového seriálu na pozície herec, alebo herečka sa už začali. Ak sa aj vy chcete zapojiť do prvého kola a postúpiť do divadla, musíte urobiť niekoľko dôležitých krokov.

V prvom rade by ste sa mali stať fanúšikom Lost Angels na Facebooku - https://www.facebook.com/LostAngels.sk . Ak ste tento krok splnili môžete pokračovať ďalej. Nahrajte maximálne 4-minútové video s úvodným predstavením, teda odkiaľ ste, koľko máte rokov, a prečo by ste sa mali práve vy stať hlavnou postavou seriálu. Zvyšnú časť videa bude tvoriť ďalších šesť bodov, respektíve situácií, v ktorých budete riešiť problém v rôznych emočných situáciách, aby autori videli, či ste práve vy vhodní kandidáti. Viac informácií nájdeš na stránke http://www.kastingy.lostangels.sk/.
Video pošlite na kastingy.lostangels@studiojs.sk spolu s kontaktnými údajmi pre prípad, že sa porotcom zapáčite a budú vás chcieť vidieť v divadle.
Ilustračné foto
Foto: Patrik Galajda/TASR

"Všetko napreduje tým správnym smerom. Deň za dňom sa naše počty zväčšujú a pridávajú sa k nám rôzni ľudia (rôzne profesie), ktorí nám chcú pomôcť, hovorí jeden z tvorcov Juraj Švancár.
Seriál neplánuje zostať iba na Slovensku. Projekt má vysoké ambície, autori už oslovili aj niekoľko zahraničných firiem. Už teraz spoluprácu sľúbilo zopár partnerov zvučných mien.
Autori sľubujú fanúšikom množstvo zábavy, súťaží a prekvapení. Máme sa načo tešiť.

Patrik Galajda, Univerzita Komenského Bratislava