Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Import

Markíza 16. rokov vysielania oslávi spolu s divákmi 18. augusta

DOD TV Markíza 2011 Foto: Tomáš Gerši/TASR

31. augusta uplynie 16 rokov od začiatku vysielania televízie Markíza. Už krátko po svojom nástupe na slovenský mediálny trh sa stala najsledovanejšou televíziou

Bratislava 16. augusta (TASR) - Presne 31. augusta uplynie 16 rokov od začiatku vysielania televízie Markíza. Krátko po svojom nástupe na slovenský mediálny trh sa TV Markíza stala najsledovanejšou televíziou. Túto pozíciu si televízia udržiava dodnes.

Narodeniny televízia oslávi opäť spolu so svojimi priaznivcami tradičným Dňom otvorených dverí (DOD), ktorý sa bude konať poslednú augustovú sobotu 18. augusta. Areál televízie bude sprístupnený od ôsmej do osemnástej hodiny. Návštevníci si budú môcť naživo pozrieť televízne štúdia, odfotiť sa či porozprávať s moderátormi, redaktormi alebo s hercami zo seriálov, ktoré Markíza a Doma vysiela.

DOD TV Markíza 2011
Foto: Tomáš Gerši/TASR


„V rámci letnej kampane „Markíza chutí“ sme pre všetkých pripravili sladké prekvapenia,“ prezradila pre Školský servis TASR hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. „Pripravené budú aj stánky FARMA, či Modré z neba s Vilom Rozborilom, ktorý bude plniť sny aj účastníkom Dňa otvorených dverí,“ dodala. O hudobnú stránku programu sa postarajú hudobné skupiny - I.M.T. Smile, Hex, AMO & band, Gladiátor, Le payaco, Mukatado, Funkiez, formácia Bacil a Rakby, Taktici, ale aj známe speváčky a speváci – Dara Rolins, Celeste Buckingham, Mista, Zdena Predná, Robo Opatovský, Pavol Hammel, Peter Nagy, Monika Bagarová, Anita Soul, Martin Harich, Milena Minichová či finalisti Hlasu Česko-Slovenska.

Markíza tento rok nezopakovala prekvapenie z minulého roka a na narodeninovú párty venovanú divákom nepozvala žiadnu zahraničnú hereckú hviezdu.

Tomáš Gerši, Univerzita Komenského Bratislava