Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Import

Jediná ženská kandidátka H. Mezenská odvolila doma v Poprade

Na snímke kandidátka na prezidenta SR Helena Mezenská (vľavo) spolu s dcérou Nikolou hádžu hlasovacie lístky do urny v prvom kole voľby prezidenta Slovenskej republiky vo volebnom okrsku na Základnej škole Mládeže v Poprade 15. marca 2014. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Sama nemá tip na víťaza, verí, že voliči sa aj napriek rôznorodým názorom rozhodnú správne.

Poprad 15. marca (TASR) – Jediná ženská kandidátka na prezidenta SR Helena Mezenská dnes vhodila svoj voličský hlas do urny v okrsku číslo 16 v Poprade.

"Mám krásne pocity, trošku nás prekvapil vietor, ale verím, že nám postupne vyjde slniečko. Teším sa z toho, že je pomerne vysoká volebná účasť už od ranných hodín a verím, že nech už si voliči zvolia ktoréhokoľvek kandidáta, ten nový prezident bude veľkou výzvou pre zmenu na Slovensku, že nám svitnú vyhliadky na lepšiu budúcnosť," povedala po volebnom akte Mezenská.



Sama nemá tip na víťaza, verí, že voliči sa aj napriek rôznorodým názorom rozhodnú správne. "Prezidentská kampaň bola náročná, pre mňa najväčšou výzvou bol kontakt s hlavnými veľkými médiami, potom aj zdolávanie mnohých útokov," zhodnotila kampaň Mezenská. Posledný večer pred voľbami strávila kandidátka s dcérou. Volebnej komisii priniesla kyticu kvetov, keďže ich ona sama má veľmi rada.