Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Import

Na Plynárenskej ulici vyrástlo ekologické trhovisko

Zdravý životný štýl a ekologické myslenie sa po druhý raz stali ústrednou myšlienkou trhoviska Eco Village na bratislavskej Plynárskej ulici. Ekologické trhovisko ponúka viac ako 30 stánkov s ekologickými výrobkami a zdravými potravinami. Trhovisko trvá od 14. do 15. mája 2015. Na snímke stánok s Aloe vera produktami. Foto: TASR/Andrej Galica

Ekologické trhovisko ponúka viac ako 30 stánkov s ekologickými výrobkami a zdravými potravinami.

Bratislava 15. mája (TASR) – Zdravý životný štýl a ekologické myslenie sa po druhý raz stali ústrednou myšlienkou trhoviska Eco Village na bratislavskej Plynárskej ulici. Ekologické trhovisko ponúka viac ako 30 stánkov s ekologickými výrobkami a zdravými potravinami. Otvorili ho včera a pre návštevníkov je k dispozícii ešte dnes od 10.00 do 16.00 h.

"Trhy ako miesto nákupov a stretávania sú medzi ľuďmi veľmi obľúbené... Kúsok od najväčšieho bratislavského trhoviska tak aspoň na dva dni máme ekologické trhovisko," uviedol Dušan Pekár, starosta mestskej časti Bratislava-Ružinov. Tá spolu s bratislavským magistrátom prevzala záštitu nad podujatím organizovaným BBC 1 Plus, prvou zelenou kancelárskou budovou v Bratislave.

Pozrite si galériu z trhoviska:


Na ekologickom trhovisku možno nájsť čerstvo praženú kávu, bio palacinky, zdravé raňajky, vegánske jedlo, bio potraviny a zdravé cukrovinky. Ponúka sa tu aj bio kozmetika, kokosový olej, kakao či aloe vera produkty a rôzne ekologické výrobky.