Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Import

Nesrovnal v Bratislave vedie, v jeho štábe vládne veľké očakávanie

Na snímke kandidát na primátora Bratislavy Ivo Nesrovnal poskytuje rozhovor vo volebnom štábe počas čakania na výsledky vo Voľbách do orgánov samosprávy obcí 2014. Foto: TASR

Vo volebnom štábe kandidáta na primátora Bratislavy Iva Nesrovnala vládne pozitívna nálada, ale aj napätie, ako napokon dopadnú komunálne voľby v Bratislave.

Bratislava 16. novembra (TASR) – Vo volebnom štábe kandidáta na primátora Bratislavy Iva Nesrovnala vládne pozitívna nálada, ale aj napätie, ako napokon dopadnú komunálne voľby v Bratislave. Hostia medzi sebou diskutujú, v ktorých mestských častiach Nesrovnal vedie. On sám tieto reči považuje za klebety a nechce robiť unáhlené závery.

Podľa kuloárnych informácií mal vyhrať v mestských častiach Dúbravka a Záhorská Bystrica, Lamač a Rača. Či to tak je, samotný kandidát potvrdiť nechcel. „Je to ešte predčasné hodnotiť. Počkajme si na výsledky. Viem, že v Petržalke je to napríklad veľmi tesné,“ povedal pre TASR. Hostia momentálne sústredene sledujú priebežné výsledky v televízii. Nesrovnal sa snaží byť pokojný a množstvo času trávi diskusiami s priateľmi.