Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Import

Noc plná hudby a tanca opäť v uliciach Liptovského Mikuláša

Foto: Nikola Kokiová/TASR

Aj tento rok do metropoly Liptova opäť zavítalo obľúbené hudobno-tanečné podujatie Street Music Night, ktoré sa tento rok konalo v piatok 27. júla

Liptovský Mikuláš 6. augusta (TASR) - V centre mesta a v zúčastnených jedenástich baroch čakala na návštevníkov dobrá zábava a rozmanité hudobné štýly.



Hlavné pódium bolo na Námestí osloboditeľov pred Župným domom, kde sa o zábavu postaral DJ Pablik s tanečnými skupinami Freeze a Impulz. Záujem bol aj o hip-hopové formácie Radikal či Beatbox. Veľkým lákadlom tohtoročného podujatia bola známa štvorčlenná liptovská hip-hopová kapela Dramatikz.S programom na námestí sa súčasne program konal aj v jednotlivých podnikoch v meste.

Foto: Nikola Kokiová/TASR


V Clube No.1 hral DJ Jerry, Cafe and cocktail bar prilákal milovníkov saxofónu, Soda Club Restaurant ponúkla návštevníkom najznámejšie evergreeny v podaní orchestra Art Septet Nicolaus, v Pizzerii Good Mood rozprúdil Rasťo Halama oldies party, v Pivnica Pube bola open air party s DJom Teenom a DJom Heeckom a v Liberty Cafe hrali najznámejšie hity deväťdesiatych rokov v podaní DJ Husenicu. Ďalšími partnerskými podnikmi bola Reštaurácia Rotunda, Live Caffé, B-club, Winebar No.1 a Kolotočovo Pub. V jednotlivých podnikoch počas piatkovej noci zazneli rytmy latina, techna či funku.

Street Music Night v Liptovskom Mikuláši
Foto: Nikola Kokiová/TASR


Otvorenie podujatia bolo večer o ôsmej hodine a trvalo do neskorých ranných hodín. Všetky zariadenia na pešej zóne mohli prevádzkovať terasy výnimočne až do druhej hodiny rannej. Vstup do partnerských podnikov bol zdarma.Oproti minulým rokom bol program chudobnejší. „Ako to už v Liptovskom Mikuláši chodí, po zmene primátora nám za nevyjasnených okolností nebolo možné túto akciu ďalej robiť a preto ma obzvlášť mrzí aj úbohý program, ale pevne verím, že sa nám aj z toho mála podarilo niečo urobiť,“ vyjadril sa jeden z organizátorov.

Nikola Kokiová, Katolícka univerzita Ružomberok