Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Import

Druhá májová nedeľa aj v Liptovskej Osade patrila mamičkám

Foto: Tomáš Koníček /TASR

Druhá májová nedeľa aj v Liptovskej Osade patrila mamičkám a starým mamám. Žiaci základnej školy s materskou školou pripravili pre mamy i staré mamy bohatý kultúrny program.

Dolný Kubín 14. mája (TASR) - Druhá májová nedeľa aj v Liptovskej Osade patrila mamičkám a starým mamám. Žiaci základnej školy s materskou školou aj tohto roku pripravili pre mamy i staré mamy ako prejav vďaky bohatý kultúrny program. Najprv sa predstavili škôlkari, ktorí s chuťou a radosťou spievali, tancovali i recitovali. Ich starší kamaráti – školáci sa nenechali zahanbiť a okrem už tradičných tančekov a piesní si tohto roku vymysleli pre mamičky vlastné básničky, scénky, ba dokonca aj pantomímu spojenú s ľudovým tancom.
Foto: Tomáš Koníček /TASR
Dôležité je, že deti vystupovali s radosťou, a tak v kultúrnom dome vládla príjemná atmosféra. Program detí obohatil aj ženský spevokol a príhovor starostu obce Ing. Róberta Kuzmu.
Existuje veľa spôsobov, ako si navzájom rozdávať radosť. Vystúpenia detí na Deň matiek sa v Liptovskej Osade stali už tradíciou. Treba dúfať, že vďaka fantázii detí a ich neutíchajúcej chuti spievať, recitovať a tancovať, budú aj v budúcnosti robiť radosť všetkým tým, ktorí sa na vystúpenia detí tešia.
Foto: Tomáš Koníček /TASR

Tomáš Koníček, študent Súkromného slovensko-anglického gymnázia v Dolnom Kubíne