Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 9. jún 2024Meniny má Stanislava
< sekcia Import

Taliansky vodný cirkus Acquatico je opäť na Slovensku

Foto: Tomáš Gerši/TASR

Očarujúce kostýmy, bravúrne akrobatické kúsky, šašovia, atrakcie vyrážajúce dych, to všetko ponúka návštevníkom vodný cikus Acquatico

Bratislava 8. augusta (TASR) - Cirkus ktorý je známy heslom “Keď voda začína ožívať“, k nám zavítal až z Talianska a na Slovensku už po druhýkrát. Návštevníci uvidia vodnú show s maximálnou úctou k prírode. Až 50-tisíc litrov vody si cirkus vozí so sebou v kamióne, v ktorom ju aj filtrujú.



Počas dvojhodinového programu sa pod šapitom predstaví viac ako 30 artistov z Argentíny, Španielska, Talianska, ale aj Číny. Vystupujúci umelci so svojim výnimočným predstavením prenesú návštevníkov do sveta rozprávok. „Ide o príbeh dvoch šašov, kde jeden námorník spadne náhodne do vody a nepozná vodný svet. Vodný šašo Edek mu ten svet pod vodou odhaľuje,“ pre školský servis TASR prezrádza manažérka cirkusu Erika Richter.

Foto: Tomáš Gerši/TASR


„Týmto predstavením chceme poukázať na to, aby deti a dospelí chránili životné prostredie a aby mali úctu k zvieratkám,“ dodala. Vo vyhrievanom stane si môže vodnú show pozrieť naraz 1200 divákov.

Foto: Tomáš Gerši/TASR


Až do 19. augusta máte možnosť navštíviť vodný cirkus, ktorý sa tentokrát nachádza v Bratislave pri OC Avion. Za najlacnejšiu vstupenku dospelí zaplatia 12 eur a deti do 12 rokov 10 eur.

Tomáš Gerši, Univerzita Komenského Bratislava