Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia KHL

Novým generálnym manažérom hokejového Slovana bude Patrik Ziman

Patrik Ziman, archívna snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

V marci oficiálne požiadal o uvoľnenie z funkcií generálneho manažéra, predsedu predstavenstva a predsedu občianskeho združenia Maroš Krajči a skončil k 30. aprílu 2017.

Bratislava 1. júna (TASR) - Post predsedu predstavenstva a generálneho manažéra hokejistov HC Slovan Bratislava bude zastávať Patrik Ziman. Rozhodli o tom predstavitelia majoritného akcionára HC SLOVAN Bratislava a.s. po dôkladnom niekoľkomesačnom výberovom procese, informoval účastník KHL na svojej oficiálnej stránke.

Ziman sa oficiálne svojej funkcie ujme 1. júla 2017. "Doteraz pôsobí vo funkcii predsedu predstavenstva akciovej spoločnosti FUN MEDIA GROUP, je generálnym riaditeľom Fun Rádia a prezidentom Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc. HC Slovan Bratislava predstaví verejnosti a médiám nového predsedu predstavenstva a generálneho manažéra na mimoriadnej tlačovej konferencii v závere júna," uviedol klub.

V marci oficiálne požiadal o uvoľnenie z funkcií generálneho manažéra, predsedu predstavenstva HC SLOVAN Bratislava a.s., a predsedu občianskeho združenia HC SLOVAN Bratislava mládež Maroš Krajči a skončil k 30. aprílu 2017.