Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia KHL

Po Murleym sa zranil Slovanu aj brankár Johan Backlund

Johan Backlund Foto: TASR/Martin Baumann

Američan Matti Murley si zranil priehlavok, obaja hráči chýbali v autobuse smerujúcom do Liberca na prvý prípravný zápas belasých v sezóne 2014/2015.

Bratislava 22. júla (TASR) - Hokejistov bratislavského Slovana sužujú počas prípravy na novú sezónu KHL zdravotné problémy. Po Američanovi Mattovi Murleym (zranený priehlavok) si privodil menšie zranenie v dolnej časti tela aj brankár Johan Backlund. Obaja tak v pondelok chýbali v autobuse smerujúcom do Liberca na prvý prípravný zápas "belasých" v sezóne 2014/2015.

Podľa klubovej webstránky mal v utorkovom stretnutí (17.00 h) proti Metallurgu Novokuzneck chytať od úvodu 19-ročný Denis Godla, na striedačke mal byť pripravený ako náhradník Jaroslav Janus. Ten podstúpil pred štartom prípravy atroskopiu kolena a po rekonsvalescencii sa ešte iba dostáva do optimálnej kondície.

Slovanisti sa vydali do 430 kilometrov vzdialeného Liberca už v pondelok popoludní, aby sa na prvý prípravný zápas sezóny dokázali pripraviť čo najdôkladnejšie. Ruský účastník KHL má v Česku už dlhšie rozložený svoj kemp.