Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Knihy

Kultový Džínsový denník je späť

Foto: Bux.sk

Džínsový denník Lukášovými očami je pokračovanie denníkov, ktoré Zuzka Šulajová začala písať v roku 2007.

Bratislava 9. novembra (TERAZ.sk) - Pred rokmi boli tri diely Džínsových denníkov doslova fenoménom u tínedžerov, ale aj dvadsiatnikov. Autorka Zuzka Šulajová sa rozhodla vypočuť želania tisícok fanúšikov a k svojim najúspešnejším románovým postavám Paule a Lukášovi sa ešte raz vracia. Tentoraz Lukášovými očami

Džínsový denník Lukášovými očami je pokračovanie denníkov, ktoré Zuzka Šulajová začala písať v roku 2007. Nepáčili sa jej romány pre –násťročných, ktoré čítala a povedala si, že skúsi napísať niečo lepšie. Stalo sa. Jej Džínsové denníky sa stali kultovou záležitosťou u mladých.

Paula Semoková a Lukáš Masubo - bežné mená a nezvyčajné priezviská. Ale predovšetkým najznámejšia tínedžerská dvojica na Slovensku. Paula a Lukáš hovoria jazykom mladých, robia to čo oni, a tak si ich všetci predstavujú a niektorí dokonca animujú, pričom web je zaplavený ohlasmi a žiadosťami o pokračovanie príbehu. A deň D prišiel - Zuzka Šulajová porušila svoje predsavzatie a k Paule a Lukášovi sa ešte raz vrátila.

Bolo to vlastne všetko tak, ako to videla a zapísala Paula? Môže mať vôbec chalan denník? „Semokovci sú odjakživa trochu trafení a zdá sa, že to neobišlo ani ich najmladší výhonok Paulu...“ začína svoj denník Lukáš.