Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Knihy

Vychádza nový román Vône života autorky Táni Keleovej-Vasilkovej

Táňa Kelleová - Vasilková Foto: TASR/Pavel Neubauer

Najobľúbenejšia a najpredávanejšia slovenská spisovateľka vydala už 28 kníh a ich predaj presiahol neuveriteľných milión kusov.

Bratislava 16. novembra (TASR) – Nový očarujúci príbeh najpredávanejšej slovenskej autorky Táni Keleovej-Vasilkovej s názvom Vône života prichádza v týchto dňoch na pulty slovenských knižných obchodov. TASR informovala PR manažérka vydavateľstva Ikar Mária Lešková.

„Sú dennodenne s nami bez toho, že by sme si to uvedomovali, cítili ich. Sú premenlivé ako počasie, sú ako vrecúško plné bylín: niektoré nás príjemne pošteklia v nose, iné zasa nemusíme,“ napísala k novému príbehu Táňa Keleová-Vasilková na svojej internetovej stránke.

Vône v našich životoch sú premenlivé ako dni striedajúce sa s nocou. Zároveň majú v sebe čosi krásne nemenné. Vôňu domova... a lásky. Takmer všetky po nej túžime. Po istote, ktorá nás zahrieva a poskytuje pocit bezpečia. Ktorá nám dovoľuje dýchať a plniť si sny, menšie či väčšie životné plány. Magda a Lenka, hrdinky príbehu, nie sú výnimkou. Túžia po istote a láske ako milióny iných žien na celom svete. Inak je to s Alicou. Sníva o práci v zahraničí, o slobode a manžela ani deti k svojmu šťastiu nepotrebuje. No možno je to celkom inak.       

Táňa Keleová-Vasilková sa venuje písaniu na plný úväzok od roku 1994. Najobľúbenejšia a najpredávanejšia slovenská spisovateľka vydala už 28 kníh a ich predaj presiahol neuveriteľných milión kusov. Okrem iných ocenení dostala aj dve ceny Panta Rhei Awards – ako najpredávanejšia autorka a za najpredávanejšiu knihu roka 2012. A tento úspech zopakovala, keď sa stala slovenskou Top autorkou a jej kniha Čo to bude Top titulom roka 2014.