Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Knihy

Menej kilogramov a viac energie. To ponúka kniha Liečivé polievky

Marion Grillparzer: Liečivé polievky Foto: noxi.sk

Pomocou polievkového detoxikačného programu, vhodného na každý deň, má zbaviť telo jedov a cieľavedome ho posilniť.

Bratislava 20. marca (TASR) – Knižka s názvom Liečivé polievky z pera nemeckej autorky Marion Grillparzer prichádza dnes na pulty slovenských knižných obchodov. Štvortýždňový detoxikačný program ponúka recepty na poctivé vývary pre viac energie, menej kilogramov a zdravé črevá.

Je to skutočne veľmi jednoduché, uvariť veľký hrniec vývaru a vaše telo lyžicu za lyžicou prepne na detoxikáciu, spaľovanie tukov a novú energiu. S touto knihou môže čitateľ nastaviť črevné baktérie na zoštíhľovanie, kosti a kĺby na ozdravenie a aktivizovať imunitné bunky. Pomocou polievkového detoxikačného programu, vhodného na každý deň, má zbaviť telo jedov a cieľavedome ho posilniť. Zároveň je tu možnosť objaviť chutné prídavky do vývarov, ktoré pôsobia ako prirodzené vzpruhy, vyčariť lahodné recepty od vývaru z kostí, vegánskeho hubového vývaru až po vietnamskú polievku pho.

Autorka Marion Grillpartzer (1961) je diplomovaná ekotrofologička a vzdelaním novinárka. Žije v Mníchove a pôsobí ako nezávislá autorka.

TASR informovala Kristína Králová z vydavateľstva Noxi.