Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Knihy

Zdravé raňajky - Zahryznite sa do nového dňa

Barbora Drahovská, Mira Nemčeková: Zdravé raňajky - Zahryznite sa do nového dňa Foto: Vydavateľstvo Ikar

Prečo raňajky? Lebo milujeme rána. Tie chvíle, kým sa svet navôkol zobúdza a deň sa pomaly dáva do pohybu.

Bratislava 24. mája (OTS) - Myslíme si, že dobré raňajky môžu prispieť ku krajším dňom – je úplne jedno, či vás čakajú náročné úlohy v práci alebo víkendové leňošenie.

Barbora Drahovská, Mira Nemčeková: Zdravé raňajky - Zahryznite sa do nového dňa
Foto: biteme.sk
V tejto knižke nájdete 60 receptov, ktoré vám dodajú energiu do nového dňa, raňajky, na ktorých prípravu potrebujete iba pár minút, ale aj voňavé lievance či ohromujúce ružové palacinky, s ktorými si môžete vychutnať dlhé víkendové rána. Nechýbajú ani raňajkové smoothies a farebné limonády. Nostalgickým raňajkám, ktoré nás vracajú do čias detstva, sme vdýchli nového ducha. Naše „vajíčkové“ chlebíky si pokojne môžu dopriať aj vegáni.
Knižka vás naučí pripraviť si domáce rastlinné mlieka či vypestovať vlastné klíčky. Dozviete sa zaujímavé veci o múkach, orechoch, vajíčkach i alternatívnych sladidlách.

Ak by ste nás chceli spoznať bližšie, nájdete nás na našom vegetariánskom blogu biteme.sk alebo si nás môžete naladiť na vlnách rádia_FM, kde vysielame pravidelnú rubriku Bez mäsa_FM. Pri listovaní teda nie náhodou natrafíte aj na rozhovory s našimi kolegami z rádia.

Zahryznite sa s bite me do nového dňa a doprajte si zdravé raňajky, desiatu a možno aj olovrant.

Videoukážka receptu z knihy Zdravé raňajky - Zahryznite sa do nového dňa: