Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia

V Humennom bude primátorkou Jana Vaľová

Jana Vaľová Foto: TASR

Kandidátka širokej koalície strán Smer-SD, Strana zelených, SNS, Náš kraj, SMS, Robíme to pre deti SF, HZD, KSS, Strana demokratického Slovenska získala 5459 platných hlasov.

Humenné 16. novembra (TASR) - Víťazkou komunálnych volieb v meste Humenné sa stala podľa predbežných výsledkov doterajšia primátorka Jana Vaľová.

Kandidátka širokej koalície strán Smer-SD, Strana zelených, SNS, Náš kraj, SMS, Robíme to pre deti SF, HZD, KSS, Strana demokratického Slovenska získala 5459 platných hlasov, informovali TASR z Obvodnej volebnej komisie v Humennom.

Na druhom mieste skončila Miroslava Zajcevová (nezávislá) s 2221 hlasmi a tretiu priečku obsadil kandidát Ivan Hopta (ÚSVIT), ktorý získal 1864 hlasov.

Štvrtý je Jozef Seman (nezávislý), piaty Ivan Pajtaš (nezávislý), na šiestom mieste skončil Michal Babin (KDH) a na siedmom Marián Kováč (TIP).

Do hlasovania sa počas sobotňajších (15.11.) komunálnych volieb mohlo v Humennom zapojiť celkovo 28.245 oprávnených voličov. Napokon tak urobilo takmer 12.000 ľudí.