Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Košický kraj

Belgičan utrpel ťažké zranenia, polícia vyšetruje pokus o vraždu

Ilustračné foto Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Muž podľa polície vstúpil na naše územie v sobotu cez hraničný priechod Vyšné Nemecké – Užhorod.

Michalovce 14. septembra (TASR) – S bodnoreznými zraneniami hrudníka priviezli v noci na nedeľu (13.9.) do michalovskej nemocnice skrvaveného muža. Polícia zistila, že ide o 34-ročného Belgičana, a v prípade začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu.

Belgičan podľa polície vstúpil na územie SR v sobotu (12.9.) po 22.00 h cez hraničný priechod Vyšné Nemecké – Užhorod. V osobnom vozidle s belgickým evidenčným číslom bol v spoločnosti ďalších dvoch cudzincov.

"Hospitalizovaný muž utrpel podľa predbežnej lekárskej správy ťažké zranenia. Prípadom sa už zaoberá vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý prípad prevzal a začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu s trestnou sadzbou odňatia slobody na 15 až 20 rokov," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Vzhľadom na to, že v danej veci polícia vykonáva procesné úkony, bližšie informácie k prípadu podľa neho nateraz nebude poskytovať.