Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Košický kraj

Fajny nákup už aj v Cassovare Košice

Foto: Fajne

Obľúbená košická značka Fajne potraviny otvorila svoju druhú predajňu. Fajny nákup odteraz spravíte aj v košickom Cassovare na Žriedlovej ulici č. 11.

Košice 22. augusta (OTS) - Potraviny zameriavajúce sa na lokálnych dodávateľov, kvalitné svetové značky, ale aj na produkciu vlastných cukroviniek a domácich výrobkov iste potešia zákazníkov, ktorí preferujú zdravé stravovanie a hľadajú alternatívu ku konvenčným produktom.

Veľkou výhodou najmä pre rodinné nákupy, ktorá doteraz abstinovala sú podzemné parkovacie státia, ktoré zvyšujú komfort nákupu.

Predajňa prináša viaceré novinky práve od slovenských producentov a výrobcov. Kváskový chlieb bude začerstva dovážaný z košickej pekárne Regál, ktorá sa venuje remeselnému pečeniu chleba. Do kuchyne si viete zaobstarať čerstvé bylinky od pestovateľov z Petrovan. Mäsiareň vám ponúkne výhradne mäso slovenského pôvodu z osvedčených fariem. Novinkou je aj slovenská divina z voľného výbehu revírov na strednom Slovensku.

Počas vášho nákupu si môžete nechať na oddelení lahôdok pripraviť domáci sendvič, alebo chutnú kávu z holandskej pražiarne, s ktorou Fajne potraviny spolupracujú. Značka sa takto snaží zákazníkom prinášať čoraz vyšší štandard v nakupovaní potravín.

V neposlednom rade nová prevádzka myslí aj na ekológiu a vaše zdravie. Dôkazom je aj maličkosť ako papier pre pokladničné bloky, ktorý bol nahradený novou ekologickou variantou. Tá v sebe už neobsahuje škodlivý Bisfenol, ako tomu je pri štandardnom pokladničnom papieri. Domáce produkty od značky Fajne potraviny zase dostanete po novom zabalené v kompostovateľných obaloch.

To všetko uzatvára moderný dizajn a celková atmosféra predajne, ktorá robí z nakupovania príjemne strávený čas.

Otváracie hodiny Fajnych potravín:
PO– PI / 7.00 – 20.00 hod.
SO / 8.00 – 16.00 hod.