Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Košický kraj

Karneval v Trebišove na ľade si užili desiatky detí

Ilustračná snímka Foto: TASR/Erika Ďurčová

Na miestnom zimnom štadióne sa stretlo približne 50 detských masiek a asi stovka rodičov.

Trebišov 4. februára (TASR) – Niekoľko desiatok detí, ale aj dospelých si v nedeľu v Trebišove užilo Karneval na ľade. Na miestnom zimnom štadióne sa stretlo približne 50 detských masiek a asi stovka rodičov. "Dnešné podujatie, ktoré už v našom meste má svoju tradíciu, sa nieslo v duchu rôznorodých a nápaditých kostýmov, prevažovali rozprávkové postavičky, ale aj zvieracie motívy," uviedla pre TASR hovorkyňa mesta Martina Mištaničová.

Súčasťou karnevalu bola aj prehliadka masiek, porota zároveň ohodnotila štyri najlepšie. Malú pozornosť si však podľa hovorkyne odniesli všetky deti a nikto neodišiel naprázdno.

Účastníci karnevalu si okrem toho užili rôzne súťaže, v ktorých členovia Mestského športového klubu mládeže preverili ich športové zdatnosti. "Deti si mohli vyskúšať prácu s pukom, prípadne ukázali svoju pohybovú zdatnosť v korčuľovaní pomedzi kužele," dodala Mištaničová.

V rámci programu sa predviedli aj tanečníci z tamojšieho krasokorčuliarskeho Skating Dream tímu so zaujímavými tancami priamo na ľade a zapojili do nich aj najodvážnejšie masky.