Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 8. jún 2024Meniny má Medard
< sekcia Krimi

ŽENU KOPAL DO TVÁRE A NÔH: Poškodenú museli hospitalizovať

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Anna Staníková

So zadržaným mužom policajti vykonali dychovú skúšku, ktorá sa skončila s výsledkom 3,96 promile alkoholu, doplnila trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Prievidza 10. októbra (TASR) - Polícia obvinila 30-ročného muža z Handlovej z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu v prečinom výtržníctva. Handlovčan pred obchodným domom v Prievidzi napadol 43-ročnú ženu a vyhrážal sa jej zabitím. Ženu museli hospitalizovať v nemocnici. TASR o tom v utorok informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

"Napadnutiu predchádzal slovný konflikt, vulgárne nadávky a vyhrážky poškodenej zabitím. Vystrašená žena sa pred útočníkom bránila a nastriekala mu obranný sprej kaser do tváre," uviedla Kuzmová.

Muž ženu podľa nej následne udrel do tváre, v dôsledku čoho spadla na zem, niekoľkokrát ju kopol do hlavy a nôh a opakovane jej povedal, že ju zabije. "Svedkyňa incidentu privolala na miesto udalosti hliadku polície, ktorá útočníka obmedzila na osobnej slobode. So zadržaným mužom policajti vykonali dychovú skúšku, ktorá sa skončila s výsledkom 3,96 promile alkoholu," doplnila.

Poškodenej útokom obvinený spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali jej lekárske ošetrenie a hospitalizáciu v nemocnici, ozrejmila ďalej Kuzmová.

Na súd bol podaný podnet na vzatie obvineného do väzby. "O tom, či bude stíhaný väzobne, rozhodne súd v najbližších hodinách," dodala policajná hovorkyňa.