Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Krimi

Dve autá pri Senci skončili mimo cesty, zranili sa štyri osoby

Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode dvoch áut, ktorá sa stala v nedeľu popoludní v úseku v smere zo Senca do obce Reca v Seneckom okrese. Vozidlá skončili mimo cesty a jedno sa prevrátilo nabok. Foto: TASR - HaZZ

Hasiči momentálne poskytujú viacerým zraneným osobám prvú pomoc spolu s dvomi prítomnými posádkami Záchrannej zdravotnej služby, uviedlo operačné stredisko.

Bratislava 11. júla (TASR) - Pri nehode dvoch áut na ceste medzi Sencom a obcou Reca v Seneckom okrese, ktorá sa stala v nedeľu popoludní, sa zranili štyri osoby. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Vozidlá skončili mimo cesty a jedno sa prevrátilo nabok. Cestu sprejazdnili krátko po 16.00 h.

"Podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin došlo v uvedenom úseku k zrážke vozidiel značiek Peugeot a Suzuki. Zrážkou utrpeli celkovo štyri osoby vo vozidle Peugeot zranenia, dychová skúška u vodiča vozidla Peugeot skončila s pozitívnym výsledkom," priblížil Szeiff.

Vyšetrovaním presných príčin a okolností sa zaoberajú seneckí policajti. Pri nehode zasahovali aj hasiči a vrtuľník Leteckej záchrannej zdravotnej služby.