Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Muž mal po hádke postreliť známu, zasahovali kukláči aj vrtuľník

ukláči z Trenčína, leteckí i pozemní záchranári zasahovali v piatok podvečer 8. marca 2019 pri obci Brodzany, okres Partizánske, kde mal muž po predchádzajúcom konflikte v záhradnej chatke postreliť svoju známu do oblasti tváre. Žena zostala pri vedomí a sama si zavolala pomoc. Informácie pre TASR poskytla trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. Na snímke je policajná páska pred vstupom do záhradnej chatky pri obci Brodzany, okres Partizánske. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Udalosť sa odohrala pri obci Brodzany v okrese Partizánske.

Brodzany 9. marca (TASR) – Kukláči z Trenčína, leteckí i pozemní záchranári zasahovali v piatok (8. 3.) podvečer pri obci Brodzany, okres Partizánske, kde mal muž po predchádzajúcom konflikte v záhradnej chatke postreliť svoju známu do oblasti tváre. Žena zostala pri vedomí a sama si zavolala pomoc. Informácie pre TASR poskytla trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Zranenú ženu na mieste primárne ošetrili pozemní záchranári. Následne si ju pri vedomí a v stabilizovanom stave prevzali leteckí záchranári. „Lekárka pacientke doplnila liečbu a po preložení na palubu ju s ľahšími poraneniami tváre letecky previezli na centrálny príjem Univerzitnej nemocnice Bratislava-Ružinov,“ doplnila hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.

Muža podozrivého zo streľby zadržali privolaní kukláči z Trenčína v záhradnej chatke, kde sa zamkol. „Policajný vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Partizánskom začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu. Vykonávame potrebné procesné úkony smerujúce k náležitému objasneniu skutku,“ uviedla Antalová s tým, že viac informácií momentálne nie je možné poskytnúť, pretože stále sa vykonávajú prvotné úkony po zadržaní podozrivého.