Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Krimi

Neznámy páchateľ prepadol čerpaciu stanicu, polícia po ňom pátra

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Podľa doterajších informácií vošiel do priestorov čerpacej stanice maskovaný muž okolo 21.30 h a pod hrozbou použitia zbrane požadoval vydanie hotovosti.

Bratislava 27. decembra (TASR) - Polícia vyšetruje stredajšie (26.12.) lúpežné prepadnutie jednej z čerpacích staníc na Vajnorskej ulici v bratislavskom Novom Meste. Doposiaľ neznámy muž si odtiaľ odniesol vyše 670 eur, ľahko sa pritom zranila jedna zo zamestnankýň. čerpacej stanice. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Podľa doterajších informácií vošiel do priestorov čerpacej stanice maskovaný muž okolo 21.30 h a pod hrozbou použitia zbrane požadoval vydanie hotovosti. "Zamestnankyne z obavy o svoj život a zdravie ušli do administratívnych a skladových priestorov čerpacej stanice," priblížila Mihalíková.

Páchateľovi sa následne podarilo ukradnúť viac ako 670 eur, s ktorými ušiel. "Počas lúpežného prepadnutia sa pri úteku ľahko zranila zamestnankyňa, ktorá bola prevezená službou rýchlej zdravotnej pomoci na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc," doplnila Mihalíková.

Polícia v tejto súvislosti pátra po neznámom páchateľovi. Ten je vysoký 170 – 175 cm a má strednú postavu. Oblečenú mal čierno-šedú bundu s kapucňou, svetlo-sivé nohavice a čierne tenisky s bielou podrážkou. Tvár si počas prepadu maskoval zelenou šatkou.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpeže.