Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Krimi

Vylúpenie záložne v Petržalke: Pátra sa po týchto podozrivých mužoch

Hľadaní podozriví z lúpeže zo záložne v bratislavskej Petržalke. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Lupiči spôsobili poškodenej spoločnosti škodu v celkovej výške 4700 eur.

Bratislava 1. júna (TASR) - Polícia v súvislosti s objasňovaním lúpežného prepadnutia záložne v bratislavskej Petržalke pátra po totožnosti dvoch mužov zachytených na záberoch bezpečnostnej kamery. Obaja sú podozriví zo spáchania tohto trestného činu.

Lúpežné prepadnutie sa odohralo v utorok (30.5.) v popoludňajších hodinách v priestoroch záložne na Mlynarovičovej ulici v Bratislave. Lupiči spôsobili poškodenej spoločnosti škodu v celkovej výške 4700 eur.

Prvá z osôb, ktorú sa polícia pokúša stotožniť, je v zdanlivom veku 20 až 25 rokov, vysoká približne 170 centimetrov. Mladík mal oblečenú zelenú bundu s kapucňou a bielymi šnúrkami, čierne tepláky a obuté mal biele tenisky.

Druhý podozrivý muž je v zdanlivom veku 25 až 30 rokov, vysoký približne 170 centimetrov, oblečenú mal čiernu bundu s kapucňou a bielym nápisom, čierne krátke nohavice a čierne topánky.

Informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na priložených fotografiách, môžu občania oznámiť na bezplatné číslo polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.