Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Krimi

Polícia v akcii: V Banskobystrickom kraji hľadá obchodníkov s ľuďmi

Na snímke jeden z domov v obci Veľké Teriakovce pri Rimavskej Sobote, kde 5. januára 2018 príslušníci Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii Úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia Policajného zboru vykonávali akciu zameranú na odhalenie osôb obvinených obchodovania s ľuďmi. Foto: TASR/Branislav Caban

Policajti od rána zasahovali v niekoľkých domoch v obci Veľké Teriakovce pri Rimavskej Sobote.

Veľké Teriakovce 5. januára (TASR) – Príslušníci Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii Úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia Policajného zboru v piatok od skorých ranných hodín vykonávajú na území Banskobystrického kraja akciu, ktorá je zameraná na odhalenie osôb obvinených z obchodovania s ľuďmi. TASR to potvrdila hovorkyňa Prezídia Policajného zboru SR Denisa Baloghová.

Policajti od rána zasahovali v niekoľkých domoch v obci Veľké Teriakovce pri Rimavskej Sobote. Z domov odviedli niekoľko ľudí, z ktorých dvaja boli postihnutí. „V súčasnosti prebiehajú procesné úkony, preto nie je možné poskytnúť podrobnosti. Viac informácií k prípadu poskytneme v priebehu budúceho týždňa,“ dodala hovorkyňa.