Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Krimi

Diaľnica D2 je po tragickej dopravnej nehode opäť prejazdná

Ilustračné foto. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Nehoda si vyžiadala život 54-ročného Rumuna. Ďalšieho zraneného - 47-ročného Rumuna previezli na ošetrenie do nemocnice.

Bratislava 27. marca (TASR) - Diaľnica D2 v smere do Bratislavy, ktorú dnes uzavreli pre tragickú dopravnú nehodu, je opäť prejazdná. Nehoda si vyžiadala život 54-ročného Rumuna. Ďalšieho zraneného - 47-ročného Rumuna previezli na ošetrenie do nemocnice. TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Nehoda sa stala krátko pred 7.00 h na 38,5 kilometri diaľnice D2 v smere do Bratislavy. Pri predbiehaní sa tu zrazili Ford Ranger, ktorý šoféroval zranený Rumun, a Fiat Ducato. Jeho 40-ročný vodič vyviazol bez zranení.

"Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u oboch vodičov vylúčené. Výška škody na vozidlách je odhadnutá na 10.000 eur," uviedla Kurucová. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Pri nehode museli okrem záchranárov asistovať aj hasiči. "Vykonali protipožiarne opatrenia na vozidlách, zasypali vytečené prevádzkové kvapaliny a vyslobodili zakliesnenú mŕtvu osobu pomocou vyslobodzovacieho hydraulického náradia," priblížilo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.