Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Polícia hľadá svedkov nehody v Bošanoch

Polícia hľadá svedkov nehody v Bošanoch Foto: TASR KR PZ v Trenčíne

Po dopravenej zrážke cyklista z Bošian spadol na cestu, vážne si poranil hlavu a je v ohrození života.

Bošany 15. októbra (TASR) - Dopravní policajti z Partizánskeho vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo 13. októbra o 11.15 h na križovatke v Bošanoch v okrese Partizánske. Následkom nehody utrpel 74-ročný cyklista vážne, život ohrozujúce zranenia, informovala v pondelok TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Podľa doterajších zistení 39-ročný vodič Audi A4 jazdil od Nedanoviec smerom na Solčany. V križovatke začal odbočovať vpravo na Dolné Chlebany, pričom pravou zadnou časťou svojho vozidla zachytil 74-ročného cyklistu, ktorý taktiež jazdil od Nedanoviec na Solčany," opísala Antalová.

Po zrážke podľa nej cyklista z Bošian spadol na cestu, vážne si poranil hlavu a je v ohrození života. "Dopravní policajti podrobili vodiča Audi dychovej skúške, pričom požitie alkoholických nápojov u neho nezistili. Cyklistovi bola odobratá krv v nemocnici. V predmetnej veci už je začaté trestné stíhanie, a to veci prečinu ublíženia na zdraví," doplnila.

Polícia v tejto súvislosti žiada svedkov, ktorí by vedeli uviesť skutočnosti vedúce k objasneniu uvedenej dopravnej nehody, aby ju kontaktovali na známom telefónnom čísle 158, telefónnych číslach 0961253514 alebo 0961253755. Prípadne ju môžu kontaktovať cez oficiálnu stránku na Facebooku formou súkromnej správy. "Svoje informácie nám môžu poskytnúť aj na najbližšom útvare policajného zboru. Akékoľvek informácie môžu pomôcť pri objasnení vážnej dopravnej nehody," dodala Antalová.