Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Krimi

Museli si nechať zájsť chuť: Žena ich namiesto sľúbeného sexu okradla

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

K podobnej krádeži malo dôjsť na prešovskej autobusovej stanici v pondelok (16.10.) podvečer, ktorú ohlásil muž zo Svidníka.

Prešov 17. októbra (TASR) – Na policajnú linku 158 oznámil v nedeľu (15.10.) večer muž z Petrovian, v okrese Prešov, krádež mobilného telefónu a peňaženky s dokladmi.

Ako informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, zatiaľ neznáma žena mala v čase okolo 21.30 h vylákať muža za zastávku MHD na Volgogradskej ulici v Prešove s ponukou na sex. Po vzájomnom osobnom kontakte mu zo zadného vrecka odcudzila mobilný telefón a z predného vrecka peňaženku s platobnými kartami, peniazmi a dokladmi. Poškodený celkovú škodu vyčíslil na 1700 eur.

K podobnej krádeži malo dôjsť na prešovskej autobusovej stanici v pondelok (16.10.) podvečer, ktorú ohlásil muž zo Svidníka. V čase okolo 18.30 h sa mu vedľa autobusových nástupíšť prihovorila neznáma žena. Pod zámienkou ponuky na sex sa o neho obtierala a bez toho, aby to poškodený spozoroval, mu zo zadného vrecka vytiahla peňaženku. Okradnutému vznikla škoda 60 eur.

Polícia oba prípady vyšetruje ako prečin krádeže.