Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Krimi

FOTO:Nevideli ste ho? Polícia pátra po 52-ročnom Richardovi Stehlíkovi

Žilinskí policajti pátrajú po 52-ročnom Richardovi Stehlíkovi zo Žiliny – Trnového. Foto: TASR - KR PZ Žilina

Nezvestný je 178 centimetrov vysoký, má hnedé, asi tri centimetre krátke vlasy a štíhlu vzpriamenú postavu.

Žilina 25. mája (TASR) – Žilinskí policajti pátrajú po 52-ročnom Richardovi Stehlíkovi zo Žiliny – Trnového, ktorého naposledy videli v pondelok 23. mája 2016 asi o 12.20 h v žilinskom obchodnom centre na ulici Prielohy v motorovom vozidle značky BMW striebornej metalízy. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

Auto podľa neho potom stálo v uvedený deň od 12.30 do 16.30 h na Oceliarskej ulici v Žiline. "V utorok 24. mája v dopoludňajších hodinách našli uvedené vozidlo na parkovisku na Smrekovej ulici v Žiline. Nezvestný muž sa do miesta trvalého bydliska doposiaľ nevrátil, nepodal o sebe správu a jeho pobyt nie je známy," uviedol krajský policajný hovorca.

Nezvestný Richard Stehlík je podľa neho 178 centimetrov vysoký, má hnedé, asi tri centimetre krátke vlasy a štíhlu vzpriamenú postavu. "Pri sebe by mal mať čiernu koženú pánsku peňaženku s červeným vnútrom, v ktorej boli osobné doklady. Oblečené mal tmavomodré rifle, tmavomodrú polokošeľu s krátkym rukávom a čierne kožené poltopánky. Akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi žiadame občanov oznámiť na najbližší útvar PZ alebo na bezplatnú telefónnu linku 158," dodal Moravčík.