Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 26. máj 2024Meniny má Dušan
< sekcia Krimi

Muž predával metamfetamín, zaistili viacero injekčných striekačiek

Na policajnej snímke zadržané drogy. Foto: Facebook Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti v utorok vykonali na príkaz sudcu domovú prehliadku u muža v Bratislave. Podľa zistení kriminalistov mal prechovávať a predávať omamné a psychotropné látky konečným spotrebiteľom.

Vyšetrovateľ PZ vzniesol obvinenie 53 – ročnému Petrovi B. z Bratislavy z obzvlášť závažného zločinu Nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Bratislava 1. júla (TASR) - Polícia obvinila 53-ročného Petra B. z Bratislavy z nedovolenej výroby drog, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Informuje o tom polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

Policajti v utorok (29. 6.) vykonali na príkaz sudcu domovú prehliadku u muža na ulici Ružová dolina v Bratislave. Podľa zistení kriminalistov mal od presne nezisteného času prechovávať a predávať omamné a psychotropné látky konečným spotrebiteľom. Malo ísť o väčšie množstvo metamfetamínu.

"Dôvodné podozrenia a operatívne zistenia sa potvrdili a policajti mužovi pri prehliadke zaistili viacero injekčných striekačiek a plastové vrecká s obsahom kryštalického materiálu," približuje polícia. Obvinený muž mal drogy predávať vo večerných hodinách. Každý kupujúci ho mal telefonicky skontaktovať z parkoviska, pričom ho obvinený následne vpustil do bytovky, kde došlo k predaju drog, opisujú policajti.

"Vyšetrovateľ v súčasnosti spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby,"
tvrdí polícia.