Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Krimi

Polícia pátra po 75-ročnom Rudolfovi Prokopcovi z Novej Bošáce

Policajti z Nového Mesta nad Váhom žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 75-ročnom Rudolfovi Prokopcovi z obce Nová Bošáca v okrese Nové Mesto nad Váhom. Rudolf je nezvestný od 13. septembra kedy odišiel z útulku pre občanov bez prístrešia v Novom Meste nad Váhom a nikomu neoznámil dôvod odchodu. Taktiež nie je známe miesto, kde by sa mohol zdržiavať. Pravidelne užíva lieky na srdce. Rudolf Prokopec je vysoký približne 175 centimetrov plnoštíhlej postavy, má šedivé, nakrátko ostrihané vlasy a sivomodré oči. Oblečenú mal zelenú bundu, maskáčové nohavice. Na hlave mal žltú šiltovku s nápisom Horár a kapsu cez rameno. Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Rudolf Prokopec je nezvestný od 13. septembra, kedy odišiel z útulku pre občanov bez prístrešia v Novom Meste nad Váhom a nikomu neoznámil dôvod odchodu.

Nové Mesto nad Váhom 9. novembra (TASR) - Policajti z Nového Mesta nad Váhom žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 75-ročnom Rudolfovi Prokopcovi z obce Nová Bošáca v okrese Nové Mesto nad Váhom.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, Rudolf je nezvestný od 13. septembra, kedy odišiel z útulku pre občanov bez prístrešia v Novom Meste nad Váhom a nikomu neoznámil dôvod odchodu. Taktiež nie je známe miesto, na ktorom by sa mohol zdržiavať. Pravidelne užíva lieky na srdce.

Rudolf Prokopec je vysoký približne 175 centimetrov plnoštíhlej postavy, má šedivé, nakrátko ostrihané vlasy a sivomodré oči. Oblečenú mal zelenú bundu, maskáčové nohavice. Na hlave mal žltú šiltovku s nápisom Horár a kapsu cez rameno.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru Nové Mesto nad Váhom na telefónnom čísle 096124 3755," doplnila Antalová.