Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Krimi

Vyhýba sa väzeniu: Policajti hľadajú Jána Konya z Prievidze

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 31-ročnom Jánovi Konyovi z Prievidze. Okresný súd v Prievidzi na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Na snímke Ján Konya. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Prievidžan je vysoký asi 170 až 172 centimetrov, strednej postavy. Má hnedé oči, v súčasnej dobe je ostrihaný dohola, prípadne má asi milimeter dlhé vlasy čiernej farby.

Prievidza 29. novembra (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 31-ročnom Jánovi Konyovi z Prievidze. Okresný súd v Prievidzi na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Informoval v stredu TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Odsúdený Ján Konya sa snaží vyhnúť výkonu trestu, nezdržiava sa v mieste trvalého bydliska, nie je známy jeho súčasný pobyt či prípadné styky na iné osoby.

Prievidžan je vysoký asi 170 až 172 centimetrov, strednej postavy. Má hnedé oči, v súčasnej dobe je ostrihaný dohola, prípadne má asi milimeter dlhé vlasy čiernej farby. Na ľavom zápästí a na ľavom predlaktí má tetovanie.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaného muža, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158," vyzval Kudlička.