Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Polícia pátra po neznámom vodičovi, ktorý zrazil chodca a ušiel

Na snímke dopravná nehoda, ku ktorej došlo v noci 7. júla 2018 na ceste tretej triedy v obci Mútne, okres Námestovo. Doposiaľ neznámy vodič na nezistenom motorovom vozidle smerujúcom od obce Oravské Veselé mal kolíziu s 25-ročným chodcom, ktorý sa v tom čase nachádzal na ceste. Vodič aj s vozidlom z miesta nehody ušiel a chodcovi s ťažkými zraneniami neposkytol potrebnú pomoc, informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o okolnostiach dopravnej nehody nahlásili na telefónnej linke 158 alebo na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Dolnom Kubíne.

Mútne 9. júla (TASR) - Polícia v Dolnom Kubíne vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo 7. júla v noci na ceste tretej triedy v obci Mútne, okres Námestovo. Doposiaľ neznámy vodič na nezistenom motorovom vozidle smerujúcom od obce Oravské Veselé mal kolíziu s 25-ročným chodcom, ktorý sa v tom čase nachádzal na ceste. Vodič aj s vozidlom z miesta nehody ušiel a chodcovi s ťažkými zraneniami neposkytol potrebnú pomoc, informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

"Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom neposkytnutia pomoci. Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o okolnostiach dopravnej nehody nahlásili na telefónnej linke 158 alebo na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Dolnom Kubíne," dodala.