Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Krimi

Nehoda pred Novákmi si vyžiadala život 54-ročnej ženy

Ilustračné foto. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Polícia v tejto súvislosti žiada svedkov dopravnej nehody, aby sa prihlásili na Okresný dopravný inšpektorát v Prievidzi.

Nováky 7. júla (TASR) - Život 54-ročnej ženy si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo dnes približne o 6.10 h na ceste I/50 pred Novákmi, na križovatke na obec Nitrianske Rudno v okrese Prievidza. Nehodu pravdepodobne spôsobil 23-ročný vodič, ktorý nerešpektoval dopravné značenie. TASR informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Vodička v smere jazdy od Nitrianskeho Rudna do Novák odbočila na križovatke ciest na cestu I/50 smerom na Nováky a po približne 50 metroch chcela odbočiť na parkovisko reštaurácie. Mladík, ktorý smeroval z Horných Vesteníc do Novák, ju obišiel cez plnú čiaru, pričom následne pri odbočovaní vodičky došlo z ľavej strany k zrážke s jej autom, uviedol k nehode Kudlička.

Žena utrpela pri zrážke zranenia, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahla. "Policajti u mladého vodiča v dychu požitie alkoholických nápojov nezistili. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," uzavrel.

Polícia v tejto súvislosti žiada svedkov dopravnej nehody, aby sa prihlásili na Okresný dopravný inšpektorát v Prievidzi. Akékoľvek informácie môžu poskytnúť aj anonymne na policajnej linke 158.