Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Krimi

V pobočke banky nahlásili bombu, polícia oznam preveruje

Ilustračné foto Foto: TASR

Policajti preverujú oznámenie o umiestnení bomby v presne nešpecifikovanej pobočke dvoch bankových spoločností v Bardejove, Prešove a Bratislave.

Bratislava 20. júna (TASR) - Policajti preverujú oznámenie o umiestnení bomby v presne nešpecifikovanej pobočke dvoch bankových spoločností v Bardejove, Prešove a Bratislave.

V Bratislave už robia adekvátne opatrenia. "Preverujeme hodnovernosť tohto oznámenia, robíme všetky potrebné opatrenia za účelom ochrany života, zdravia a majetku občanov a preverenia hodnovernosti tohto oznámenia," povedala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Pracovníci Tatra banky v Prešove museli opustiť priestory


Pracovníci Tatra banky v prešovskej pobočke museli opustiť priestory, týka sa to aj jej spracovateľského centra na Kúpeľnej ulici. Ako uviedol pre TASR prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, do banky zatiaľ neznáma osoba oznámila, že tu dnes o 15.00 h vybuchne bomba. Okrem Prešova sa táto hrozba mala týkať aj jej centrály v Bratislave a pobočky v Bardejove.

Policajti zabezpečili vchody do budov a vykonávajú prehliadku priestorov. Džobanik uviedol, že niekde zásah už skončil bez nájdenia výbušného systému a v iných priestoroch ešte prehliadka prebieha.