Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Krimi

Polícia vyzýva svedkov, aby pomohli objasniť nehodu v B. Bystrici

Banskobystrická polícia objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala ešte vlani 23. októbra 2015 o 18.20 h na parkovisku za predajňou Tesco Expres na Ulici T. Vansovej v Banskej Bystrici. Vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidle Seat Toledo mal pri cúvaní zachytiť chodkyňu, ktorá sa v tom čase pohybovala za vozidlom. Foto: TASR/KR PZ v Banskej Bystrici

Banskobystrická polícia objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala ešte vlani 23. októbra o 18.20 h na parkovisku za predajňou Tesco Expres na Ulici T. Vansovej v Banskej Bystrici.

Banská Bystrica 8. januára (TASR) - Banskobystrická polícia objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala ešte vlani 23. októbra o 18.20 h na parkovisku za predajňou Tesco Expres na Ulici T. Vansovej v Banskej Bystrici. Vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidle Seat Toledo mal pri cúvaní zachytiť chodkyňu, ktorá sa v tom čase pohybovala za vozidlom. TASR o tom dnes informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej uviedla, chodkyňa padla na vozovku, pričom utrpela zranenie, a to tržnú ranu na hlave. Vodič zastavil, vystúpil, naložil chodkyňu do svojho auta a odviezol ju do nemocnice. Odtiaľ kontaktoval políciu.

"Uvedenú nehodu údajne sledovali niekoľkí svedkovia, ktorí na mieste po príchode polície už neboli. Prosíme ich, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré by nám pomohli nehodu objasniť. Ozvať sa môžu telefonicky na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare PZ," dodala Faltániová.