Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Krimi

Auto plné ľudí skončilo v poli na streche. Zranili sa dve osoby

Ilustračné foto. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Zasahujúci hasiči poskytli obom zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a po príchode posádky Záchrannej zdravotnej služby zranených transportovali do sanitky.

Ješkova Ves 27. apríla (TASR) - Na ceste tretej triedy pri Ješkovej Vsi v okrese Partizánske havarovalo v stredu (26.4.) večer auto. Pri nehode, ktorá si vyžiadala dvoch zranených ľudí, zasahovali postupne štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Partizánskeho a štyria z Topoľčian, informoval dnes TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Osobné auto sa podľa zistení hasičov nachádzalo mimo vozovky, v priľahlom poli a bolo prevrátené na strechu. "V dôsledku dopravnej nehody sa zranili dvaja z piatich účastníkov udalosti," uviedol Petrík.

Zasahujúci hasiči poskytli obom zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a po príchode posádky Záchrannej zdravotnej služby zranených transportovali do sanitky. "Následne vykonali na osobnom vozidle protipožiarne opatrenia, po zdokumentovaní udalosti príslušníkmi polície vytiahli havarovaný automobil a asistovali pri jeho naložení na vozidlo odťahovej služby," dodal s tým, že k úniku prevádzkových kvapalín z motorového vozidla nedošlo.