Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Jedenásťročného Dominika, po ktorom pátrali, policajti našli

Dominik Hlbočan odišiel vo štvrtok 17. augusta 2017 o 11. hodine z miesta prechodného pobytu v Bielom Kostole (okres Trnava). Odvtedy sa nevrátil domov a nevedno, kde sa nachádza, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová. Chlapec pri sebe nemá ani mobilný telefón. Na snímke nezvestný chlapec Dominik Hlbočan Foto: TASR - KR PZ v TRNAVE

Chlapca našli v blízkosti City Areny v Trnave v spoločnosti kamaráta, u ktorého aj prenocoval. Dominik je v poriadku, nič zlé sa mu neprihodilo.

Trnava 18. augusta (TASR) – Dominika Hlbočana polícia vypátrala. Chlapca našli v blízkosti City Areny v Trnave v spoločnosti kamaráta, u ktorého aj prenocoval. Dominik je v poriadku, nič zlé sa mu neprihodilo.

Dominik Hlbočan odišiel vo štvrtok 17. augusta o 11. hodine z miesta prechodného pobytu v Bielom Kostole (okres Trnava). Nevrátil sa domov a nevedelo sa, kde sa nachádza, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová. Chlapec pri sebe nemal ani mobilný telefón.