Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Krimi

VIDEO: Chlapík dostal za sex na pláži dva a pol roka basy

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Ich počínanie na pláži v okrese Manatee zaznamenali svedkovia na videozáznam. Caballero pred súdom poprel, že sa dopustil sexu na verejnosti a spochybnil výpovede svedkov.

Bradenton 7. júla (TASR) - Na dva a pol roka poslal v pondelok súd v americkom meste Bradenton muža usvedčeného z pohlavného styku na verejnosti. José Caballero (40) sa mal trestného činu dopustiť s istou Elissou Alvarezovou (21) na jednej z floridských pláží uprostred dňa a pred očami rodín s deťmi.

Informovala o tom agentúra AP.

Caballera a Alvarezovú súd uznal za vinných v máji v dvoch bodoch obžaloby ohľadom vulgárneho a obscénneho správania sa. Ich počínanie na pláži v okrese Manatee zaznamenali svedkovia na videozáznam. Caballero pred súdom poprel, že sa dopustil sexu na verejnosti a spochybnil výpovede svedkov.



Caballerov obhajca uviedol, že jeho klient sa voči rozsudku odvolá. Alvarezová, ktorá si odpykala odňatie slobody od zatknutia po vynesenie rozsudku, sa odvolala už v júni. Prokuratúra argumentuje, že muž dostal prísnejší trest preto, že v minulosti už vo väzení strávil osem rokov za pašovanie kokaínu.