Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Krimi

VIDEO: V bratislavskom Ružinove sa strieľalo: Dvaja mŕtvi

Miesto streľby na Komarnickej ulici v Bratislave. Foto: Teraz.sk - JT

Podľa zverejnených informácií pri streľbe mali zomrieť dvaja ľudia, obeť streľby a útočník, ktorý si mal siahnuť na život.

Bratislava 31. mája (Teraz.sk) - V bratislavskom Ružinove sa dnes naobed strieľalo. Ako informuje portál TVNOVINY, k streľbe malo dôjsť na Komárnickej ulici.

"Dnes v čase krátko pred 12.45 h boli hliadky PZ vyslané na Komarnickú ulicu v Bratislave, kde malo podľa oznámenia dôjsť k streľbe. Hodnovernosť oznámenia hliadky na mieste preverili a potvrdili," uviedla polícia na sociálnej sieti.



Podľa súčasných informácií strelné poranenia utrpeli dve osoby. "Vzhľadom na prebiehajúce prvotné úkony nie je však možné v súčasnosti poskytnúť k prípadu bližšie informácie," uvádzajú policajti.



Podľa medializovaných informácií mali pri streľbe zomrieť dvaja ľudia, obeť streľby a útočník, ktorý si mal siahnuť na život. V prípade obete maá ísť o 60-ročného muža, ktorý pri udalosti utrpel poranenie hlavy. Na mieste sú záchranári. Strážcovia zákona ohradili vstup do bytovky policajnou páskou.