Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

V Kolárove horel rodinný dom, vznikla škoda za 70.000 eur

Hasiči z Kolárova zasahovali v nedeľu 27. mája 2017 v podvečerných hodinách pri požiari rodinného domu v meste Kolárovo na Ružovej ulici v okrese Komárno. Foto: TASR - KR HaZZ v Nitre

po príchode a vykonaní prieskumu hasiči zistili, že horí garáž a strecha rodinného domu.

Kolárovo 30. mája (TASR) - Hasiči z Kolárova zasahovali v nedeľu 27. mája v podvečerných hodinách pri požiari rodinného domu v meste Kolárovo na Ružovej ulici v okrese Komárno.

Ako dnes TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Nitre Michal Varga, po príchode a vykonaní prieskumu hasiči zistili, že horí garáž a strecha rodinného domu. "Na hasenie požiaru nasadili štyri prúdy vody. Pri požiari nedošlo k žiadnemu zraneniu. Priamu škodu spôsobenú požiarom predbežne vyčíslili na 70.000 eur. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania," uviedol Varga.

Pri požiari zasahovali traja hasiči z hasičskej stanice Kolárovo s dvoma kusmi techniky a dvaja hasiči z hasičskej stanice Nové Zámky s jedným cisternovým vozidlom. Počas hasebných prác sa na požiarisko dostavili aj dobrovoľní hasiči z obce Nesvady s dvoma kusmi techniky.