Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Krimi

V okolí Tvrdošína našli mŕtve telo, mohlo by ísť o 20-ročného Martina

Ilustračné foto Foto: TASR

Nezvestný 20-ročný mladík odišiel z miesta trvalého bydliska do Trstenej 13. novembra 2015 vo večerných hodinách. Doteraz sa nevrátil domov.

Tvrdošín 20. apríla (TASR) - Bezvládne mužské telo našiel v utorok (19.4.) náhodný okoloidúci vo vodnom jarku smerom na Háj v okolí Tvrdošína. Podľa oblečenia, ktoré mal muž na sebe, by podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jany Balogovej mohlo ísť o nezvestného 20-ročného Martina K. z obce Brezovica. Nezvestný je od 13. novembra 2015.

"K presnému určeniu totožnosti mŕtveho muža sa bude možné vyjadriť až po analýze DNA. Telo bude podrobené súdnej pitve, po vykonaní ktorej sa súdny znalec okrem iného vyjadrí aj k príčine smrti," informovala TASR žilinská krajská policajná hovorkyňa. V predmetnej veci polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Nezvestný 20-ročný mladík odišiel z miesta trvalého bydliska do Trstenej 13. novembra 2015 vo večerných hodinách. Doteraz sa nevrátil domov, ani o sebe nepodal žiadnu správu. Naposledy ho videla hliadka polície 14. novembra o 2.30 h na ceste v smere Trstená – Brezovica.