Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Kultúra

Adam Ďurica finišuje s prípravou špeciálnych koncertov

Na snímke Adam Ďurica s platinovou platňou Foto: Dezider Kukoľ

Počas dvojhodinového programu si fanúšikovia s Adamom budú môcť zaspievať všetky jeho hity vrátane Neľutujem, Mandolína, Láska-Veda, Predpoveď počasia i titulnú skladbu seriálu Zoo Tak to vidím ja.

Bratislava 13. marca (TASR) - Turné speváka Adama Ďuricu sa blíži do finále. Už začiatkom apríla vyvrcholí Mandolína Tour dvoma špeciálnymi koncertmi s názvom Mandolína Špeciál. Budú to koncerty, aké Adamovi fanúšikovia nemali možnosť doteraz nikde vidieť, budú jedinečné a už sa nezopakujú. Prvý koncert je na programe 5. apríla v Košiciach (Spoločenský pavilón), druhý 7. apríla v Bratislave (Istropolis).

„Je to pre mňa vrchol tohto roka. To najlepšie, čo viem mojim fanúšikom ponúknuť. Bude to šou vypilovaná do detailov. Bude to veľké finále, ktorým ukončím šnúru Mandolína Tour,“ uviedol pre médiá Adam Ďurica a zároveň dodal: „Ide o koncerty, ktoré budú prepracované svetelne, zvukovo aj muzikantsky. Budú to doteraz moje najväčšie koncerty. Teším sa na všetkých.“

Oba koncerty budú jedinečné aj v tom, že tak v Košiciach, ako aj v Bratislave sa v jednu chvíľu na jednom pódiu s Adamom objaví aj tajný hosť a spoločne si zaspievajú. „Môžem potvrdiť, že mám pre svojich fanúšikov pripravené hudobné prekvapenie, špeciálneho hosťa na oboch koncertoch. Žiaľ, keďže ide o prekvapenie, nemôžem prezradiť viac, ale bude to nečakané a nebude sa to opakovať, preto špeciál,“ doplnil spevák.

Počas dvojhodinového programu si fanúšikovia s Adamom budú môcť zaspievať všetky jeho hity vrátane Neľutujem, Mandolína, Láska-Veda, Predpoveď počasia i titulnú skladbu seriálu Zoo Tak to vidím ja. Taktiež zaznejú piesne z prvých dvoch Adamových albumov Cukor a soľ a Dávno zomrel Rock & Roll.

O Adamovej popularite medzi slovenskými fanúšikmi svedčí aj fakt, že po roku opäť získal ocenenie v televíznej ankete OTO 2015 ako spevák roka. Vstupenky na oba špeciálne koncerty sú k dispozícii v sieti predpredaj.sk. TASR informoval PR manažér vydavateľstva Universal Music Marek Kučera.