Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Speváčka Adele sa po rokoch vydá na turné. Kde všade bude koncertovať?

Speváčka Adele Foto: TASR/AP

Fanúšikovania nadšene privítali správu o speváčkinom turné - prvom za posledné štyri roky.

Londýn 27. novembra (TASR) - Anglická speváčka Adele, ktorej najnovší album s názvom "25" zaznamenal za prvý týždeň od vydania rekordný predaj, vo štvrtok oznámila, že vo februári začne 15-týždňové koncertné turné po Británii, Írsku a kontinentálnej Európe.

Fanúšikovania na Twitteri nadšene privítali správu o speváčkinom turné - prvom za posledné štyri roky. Médiá zasa poznamenávali, že 27-ročná Adele zrejme prekonala strach z vystupovania pred obrovskými davmi ľudí, o ktorom sama pred určitým časom hovorila.

Adele oznámila turné v krátkom videu na svojej webovej stránke. Uviedla v ňom tiež, že správy o jej strachu z vystupovania boli zveličené.

"Ahojte, to som ja," povedala speváčka a sklateľka v klipe, pričom stála pred mapou Európy a Britských ostrovov. Oznámila, že sa vydá na turné a dodala: "Už sa nemôžem dočkať, kedy vás všetkých uvidím."

Turné sa začne 29. februára v severoírskom Belfaste a skončí sa v belgických Antverpách, informovala tlačová agentúra Reuters.

Ďalšie koncerty budú po celej Británii, ale aj v Írsku, Nórsku, Dánsku, Nemecku, Švajčiarsku, Portugalsku, Španielsku, Taliansku, Holandsku a vo Francúzsku.