Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Kultúra

VIDEO: Speváčka ANASTACIA predstavila v Prahe najintímnejší album

Speváčka Anastacia koncertovala v Prahe Foto: TABLET.TV/Printscreen

Pozrite si reportáž z koncertu.

Bratislava 14. mája (TABLET.TV) - Americká speváčka Anastacia po troch rokoch hudobnej prestávky vydala nový album s názvom Evolution. S najnovšími skladbami, ale aj s hitmi s globálnym úspechom sa predstavila na koncerte v pražskom Karlíne. Na koncerte si zaspomínala aj na najťažšie obdobie svojho života. "Často spomínam na to, ako ma rakovina naučila nachádzať pozitívne veci v tých negatívnych. To všetko zlé ma neskutočne posilnilo a rozprávam vám o tom vo svojich skladbách na mojej platni. Je to pre mňa najosobnejšia a najintímenšia spoveď," uviedla speváčka na koncerte.

Anastacia navštívila českú metropolu v rámci európskeho turné s názvom Evolution. Koncerty z predchádzajúceho turné musela kvôli chorobe predčasne zrušiť. V tom čase jej druhýkrát diagnostikovali rakovinu prsníka. "Som vám vďačná. Mohli ste si vybrať kohokoľvek iného, napríklad Katy Perry alebo ďalších interpretov, a pozrieť si ich show. Ale vy ste dnes prišli na moju show a som vám veľmi zaviazaná a vedzte, že to neberiem ako samozrejmosť. Ďakujem," vyhlásila Anastacia počas vystúpenia.

"Praha, jednoznačne Praha je moja odpoveď na otázku, kde najradšej koncertujem. Je to preto, lebo keď vidíte obrázky mesta a keď v ňom skutočne ste, máte pocit, že ste na tom obrázku a nie v realite. Je tu toľko krás a veľký kus histórie. Len chcem, aby ste vedeli, že som šťastná, že tu dnes spievam," priblížila na záver svojho koncertu.

Spevácka hviezda zo Spojených štátov amerických tento raz v rámci svojho európskeho turné Bratislavu nenavštívi, no Slováci ju mohli počuť naživo už dvakrát. Čoskoro k nej budú mať opäť blízko. Anastacia posledný júnový víkend vystúpi open-air v českom Olomouci.