Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Študenti do 26 rokov môžu ísť na Art Film Fest za symbolické vstupné

Logo Medzinárodného filmového festivalu Art Film Fest, archívne foto Foto: TASR/AP

Na internetovej stránke festivalu sa začala registrácia záujemcov o cinepassy.

Trenčianske Teplice 22. mája (TASR) – Študenti do 26 rokov sa aj na tohtoročnom medzinárodnom filmovom festivale Art Film Fest v Trenčíne a Trenčianskych Tepliciach (19.–26.6.) môžu zúčastniť za zľavnené vstupné. Na internetovej stránke festivalu sa začala registrácia záujemcov o cinepassy.

Ako TASR informovala PR manažérka festivalu Zuzana Čižmáriková, študentský cinepass umožní žiakom a študentom základných, stredných a vysokých škôl naplno si užiť celé dianie 23. ročníka festivalu za symbolické vstupné.

"Všetkým zaregistrovaným študentom bude cinepass vydaný na registračnom mieste festivalu. Musia sa preukázať študentským dokladom, napríklad indexom či kartou ISIC. Študenti, ktorí nestihnú na stránke vyplniť formulár, alebo sú starší ako 26 rokov a sú držiteľmi platného preukazu ISIC, si môžu zakúpiť cinepass v pokladniciach priamo počas festivalu," doplnila Čižmáriková s tým, že zaregistrovať na internetových stránkach www.artfilmfest.sk alebo www.pss.sk sa môžu študenti do 12. júna.

Organizátormi filmového festivalu Art Film Fest je nezisková organizácia Art Film a agentúra Forza, spoluorganizátormi mestá Trenčianske Teplice, Trenčín a Kúpele Trenčianske Teplice.