Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

K. Gotta trápia komplikácie po operácii chrbtice, zostáva v nemocnici

Na snímke český spevák Karel Gott počas koncertu v Grand Hoteli Kempinski High Tatras na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách, 16. mája 2015. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Lekári sa od štvrtka 24. novembra snažia spevákovi pomocou infúzií zmierniť bolesti po nedávnej operácii chrbtice, informoval bulvárny denník Blesk.

Praha 29. novembra (TASR) - Spevák Karel Gott (77), ktorý sa v sobotu nezúčastnil na slávnostnom odovzdávaní českých hudobných cien Zlatý slávik, je znova v nemocnici. Lekári sa mu od štvrtka 24. novembra snažia pomocou infúzií zmierniť bolesti po nedávnej operácii chrbtice, informoval bulvárny denník Blesk.

Umelec do poslednej chvíle dúfal, že bude môcť prísť do Hudobného divadla v Karlíne, kde sa konal galavečer. Napokon sa kvôli bolestiam rozhodol zveriť do opatery lekárov.

"Pán Gott má opuchy okolo operovaného miesta a je tam nejaký problém, kvôli ktorému musel znovu do nemocnice. Preto neprišiel,"
zistil český bulvárny denník pred slávnostným večerom, na ktorom ocenenie pre svojho otca prevzala Gottova desaťročná Charlotte.

"Som opäť v nemocnici. A to z dôvodov komplikácií po nedávnej operácii chrbtice, kvôli ktorým musím bohužiaľ zrušiť i dohodnuté pracovné záväzky minimálne na celý budúci týždeň," citoval Blesk Gottove vyjadrenie z nedele.

Lekári sa podľa informácií Blesku rozhodujú, či budú musieť Gotta opäť operovať. Spevákova hovorkyňa Aneta Stolzová však zdôraznila, že "k žiadnej reoperácii nedošlo a zatiaľ sa ani neplánuje".